Herengracht 21 Bed and Breakfast

An Amsterdam Boutique B&B

Bij de Jordaan, aan de Herengracht

Het huis aan de Herengracht ligt vlakbij de Jordaan, één van de gezelligste wijken van Amsterdam, waar veel kroegen en restaurants te vinden zijn. Op zaterdagochtend kunt u een bezoek brengen aan de biologische boerenmarkt nabij de Noorderkerk op de Noordermarkt. Het Anne Frank Museum bevindt zich praktisch om de hoek, en ook The Movies “onze cult bioscoop” vindt u op loopafstand.

Alles binnen loopafstand

Alle bezienswaardigheden in Amsterdam zijn vanaf het huis goed te bereiken, zowel lopend als per fiets. Indien u dit wilt, kunnen er voor 10 euro per dag fietsen worden gehuurd om de hoek in de Binnenwieringerstraat 23.

Per openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is B&B Herengracht 21 goed te bereiken. De tramlijnen  2,11,12, 13 & 17 stoppen bij de dichtsbijzijnde tramhalte (Martelaarsgracht), ongeveer 4 minuten van het huis.

Parkeren in Amsterdam

Het parkeren in de Amsterdamse binnenstad is moeilijk, maar er zijn een aantal parkeergarages in de buurt:

  Parkeergarage IJ-Dok- deze parkeergarage bevindt zich op IJDok 33, een kwartier lopen bij ons vandaan. 1013MM Amsterdam   0885421300 Van te voren aanmelden dan herkent de garage autonummer en kunt u zo naar binnen rijden.

  • Parkeergarage de Kolk – Deze parkeergarage bevindt zich aan de Nieuwezijds Voorburgwal/Nieuwezijds Kolk, achter het Paleis op de Dam. Vanuit de parkeergarage bent u binnen 5 minuten bij het huis
  • Parkeerplaats Olympisch stadion – Hier kunt u voor € 8.50 euro per dag ( 24 uur bewaakt ) parkeren en bovendien krijgt u dan een kaart voor het openbaar vervoer gratis heen en weer. Het Olympisch stadion ligt vrijwel naast de ringweg (A10, neem afslag s108) en er gaan trams naar het centrum.